Personvern og cookies.

PERSONVERN OG COOKIES.

Selskapet Hytteverden AS (heretter kalt Hytteverden) registrert i foretaksregisteret og MVA registeret under nummeret 924 660 082,registreringsadresse Nordslettvegen 4,7038 Trondheim, vil være behandlingsansvarlig av dine personlige data.

Dataene vi behandler:

Personopplysninger om deg som vår kunde: navn, fornavn, postadresse, e-post, preferanser osv.

Informasjon knyttet til din aktivitet hos oss: kjøp, betalingsmåte, leveranser.

Vi samler ikke inn data relatert til helse, seksuelle preferanser, politiske meninger, religion.

Vi utfører ikke spesialbehandling mot mindreårige kjøpere. Det er juridiske representanters ansvar å sikre at deres mindreårige barn ikke kan foreta kjøp på internett.

Vi behandler opplysningene dine for lovlig og legitim bruk. Det er rettferdiggjort enten ved gjennomføring av en kontrakt, samtykke fra personen, overholdelse av en eller flere juridiske forpliktelser, eller vår eller en tredjeparts legitime interesse.

Vi selger eller leier ikke ut personopplysningene dine. Dine personopplysninger behandles så lenge det er nødvendig for å gjennomføre kontrakten om kjøp av produkter og for å gi deg tjenester, men ikke med mindre vi er forpliktet til å behandle personopplysningene dine etter gjeldende lov.

Du har rett til å be om endring eller oppdatering av dine personopplysninger hvis de er unøyaktige eller ufullstendige.

Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger. Dine personopplysninger vil bli slettet ved mottak av forespørselen din. Vi kan imidlertid beholde visse aspekter av dine personopplysninger med det formål å opprettholde registre som kreves av gjeldende lover.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt og gjøre nettstedet enklere å bruke. De er nødvendige for riktig funksjon av nettstedet. Informasjonskapsler er avgjørende for å surfe på nettstedet på en sikker måte og for å huske bestillingen din, handlekurven eller identifikatorene dine. Andre informasjonskapsler brukes for å forbedre brukeropplevelsen din ved å tilby deg tjenester eller tilbud som samsvarer med dine interesser og lar oss presentere deg med relevant reklame. Andre lar oss måle publikummet til nettstedet vårt.

Du kan forhindre at informasjonskapselen lagres ved å endre nettleserinnstillingene. I noen tilfeller kan forebygging redusere hastigheten eller gjøre det umulig å navigere på sidene eller nettstedet. I tillegg til våre informasjonskapsler kan andre tredjeparter som Facebook, Instagram, Google Analytics bruke andre informasjonskapsler. Vi kan ikke kontrollere tredjeparts informasjonskapsler og bruken av dem. Disse tredjepartene samler inn og bruker denne informasjonen under sine egne retningslinjer for personvern. Vi er ikke ansvarlige for disse tredjeparts informasjonskapslene.

Vi kan endre disse forskriftene om nødvendig. Vi vil legge ut eventuelle endringer på nettstedet tilsvarende.